Interview Jaap Reesema heeft besluit genomen over zijn drie kinderen: "Bang dat dit zal gebeuren als ik het niet doe"
PMN
Jaap Reesema heeft besluit genomen over zijn drie kinderen: "Bang dat dit zal gebeuren als ik het niet doe"
Foto: VTM

Zanger en liedjesschrijver Jaap Reesema is ondertussen heel bekend in Vlaanderen. Wij spraken hem toen hij te gast was voor ‘Zomerhit’.

Jaap Reesema en zijn vrouw Kim Kötter hebben drie zonen: Much, Ted en Yoep. Wij vroegen hem hoe het is om het vaderschap te combineren met het leven als succesvol artiest.

“Wij hebben een heel goede oppas, maar ik deel mijn tijd ook wel goed in. Ik doe twee optredens per week en ik heb nog mijn bedrijf in Nederland.” 

Ik wil ook echt bewust tijd doorbrengen met mijn kinderen. Ik ben bang dat als je dat niet doet, je dan in een paar jaar opbrandt en ik wil dit nog heel lang doen

“Ik wil ook echt bewust tijd met mijn kinderen doorbrengen. Ik ben bang dat als je dat niet doet, je dan in een paar jaar opbrandt en ik wil dit nog heel lang doen. Het bevalt mij heel goed.” 

“Ik doe twee shows per week, goed verdeeld zodat ik ook thuis kan zijn bij mijn gezin. Op die manier heb ik tijd voor de kinderen en kan ik hen naar school brengen. Maar natuurlijk is het wel zwaar met drie kinderen.”

Jaap Reesema komt naar de Lotto Arena. Wil jij erbij zijn in de Lotto Arena? Bestel dan snel tickets via deze link: Boek hier je tickets voor het concert van Jaap in de Lotto Arena

Meer nieuws

Meer nieuws

.