Helmut Lotti haalt vlijmscherp uit: "Man man man, we zijn weer vertrokken"
COS
Helmut Lotti haalt vlijmscherp uit: "Man man man, we zijn weer vertrokken"
Foto: Photonews

'The Masked Singer' draait weer op volle toeren. Dat bedenkt ook dat er heel wat verdenkingen worden geuit. Ook aan het adres van Helmut Lotti.

Helmut Lotti lijkt er bijna elk jaar van verdacht te worden in een van de Masked Singer-pakken te zitten. Zo was een groot deel van kijkend Vlaanderen er vorig jaar van overtuigd dat Helmut in het pak van Edelhert zat. Het bleek toen om Johnny Logan te gaan.

Nu wordt Helmut opnieuw verdacht. Deze keer wordt de zanger aan Minotaurus gelinkt. Tot zijn grote ergernis. "The Masked 'Singer' is weer bezig en ik krijg weer de ene chat na de andere binnen met deze prangende vraag naar levensbelangrijke, bevrijdende informatie: 'Helmot, zijde gij Minotaurus?'."

"Ik ben dan maar even naar dit dystopische universum gaan surfen op YouTube en hoorde in de jury iemand praten over een 'international star'. Kan zijn, maar dan wel zeker geen Engelstalige international star. Hij klinkt wel heeel Vlaams", vindt Helmut.

"'The Show Must Go On' staat bovendien ongeveer twee noten lager dan het origineel", laat hij nog weten. "Manmanman, we zijn weer vertrokken. Dit is niet eens een zanger volgens mij", klinkt het. Intussen heeft Helmut het bericht van zijn Facebookpagina verwijderd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.