Hanne Verbruggen van K3 merkt het na haar zwangerschapsaankondiging: "Valt nu wel op"
COS
Hanne Verbruggen van K3 merkt het na haar zwangerschapsaankondiging: "Valt nu wel op"
Foto: Photonews

Hanne Verbruggen had twee weken geleden fantastisch nieuws te delen. Het K3'tje verwacht haar eerste kindje met echtgenoot Jorn Sarens.

Hanne Verbruggen en Jorn Sarens verwachten hun eerste kindje in december. Het K3'tje is dus al drie maanden ver. Het is heel bijzonder, maar het idee dat ze zwanger is moet wel nog een beetje doordringen. Toch merkt Hanne dat haar buikje al groeit.

Voor Hanne was het best wel spannend om het nieuws wereldkundig te maken. "Ik had wel verwacht dat iedereen het heel leuk ging vinden, maar ik had toch zo vel even iets van: oeh, nu weet iedereen het ook. En nu begint iedereen er ook altijd over, dus het valt wel op dat het algemeen geweten is", zegt Hanne bij HLN Showbits.

Dat het algemeen geweten is bij de fans, merkt Hanne ook op meet and greets. Fans nemen namelijk allemaal geschenkjes mee, zoals slabbetjes en sokjes. "Da's megaleuk en megalief. Ze moeten dat eigenlijk helemaal niet doen, maar iedereen vindt dat zo tof. En ja, ik vind dat megatof om te krijgen", aldus Hanne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.