Hanne Verbruggen van K3 doet mooie ontdekking over naam van baby Julien: "De puzzelstukjes vielen ineens samen"
COS

Hanne Verbruggen geniet momenteel van haar moederschapsrust. Het roodharige K3'tje beviel op 14 november van haar eerste kindje: een zoontje dat de naam Julien kreeg.

In 'K3, één jaar later' maakten we afgelopen weekend kennis met Julien Sarens. Zijn naam blijkt de berusten op een toevalligheid. "Ik had altijd een lijstje met allemaal kindernamen voor jongen en meisjes en gek genoeg stond Julien daar niet tussen", vertelt Hanne Verbruggen.

Toen ze een mama haar zoon 'Julien' hoorde roepen, dacht Hanne: wat een bangelijke naam is dat? "Toen heb ik dat tegen Jorn gezegd: 'Liefje, ik heb een toffe naam, maar je gaat het even moeten laten bezinken.' Want bij de meeste namen zei hij direct: 'Nee, dat vind ik niet goed.' Hij zei: 'O, Julien. Da's eigenlijk wel tof."

"En dan hebben we 'ontdekt', Jorn wist natuurlijk wel, dat dat eigenlijk de tweede naam van zijn papa is. De puzzelstukjes vielen ineens samen: dat is keileuk dat hij een beetje genoemd is naar zijn papa en tegelijkertijd dat wij gewoon allebei superfan waren van de naam Julien."

Meer nieuws

Meer nieuws

.