Hanne Verbruggen van K3 aangegrepen door hartverscheurend verhaal
COS
Hanne Verbruggen van K3 aangegrepen door hartverscheurend verhaal
Foto: VTM

De meisjes van K3 hebben het eerste deel van de 'Kom Erbij'-tour achter de rug. Stilzitten doen ze de komende weken echter helemaal niet.

Na de 'Kom Erbij'-shows in Vlaanderen hebben Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman het nu erg druk met hun zomeroptredens. Die geven ze op verschillende (kinder)festivals.

Afgelopen weekend stonden de K3'tjes op Grenspop in Hoogstraten en op Vestrock in Hulst. Voor veel fans was enorm fijn om hun grote idolen eens in het echt te zien. Voor de kleine Stan zorgde een voorval voor de show ervoor dat hij zich niet kon amuseren.

Enkele jonge mannen hadden Stan uitgelachen omdat hij een K3-trui droeg. Het verhaal ging meteen viraal op Twitter en bereikte ook Qmusic. Daar organiseerde Maarten Vancoillie de actie om massaal foto's te delen met K3-outfits, ongeacht leeftijd of geslacht.

Ook Studio 100 heeft het droevige verhaal gehoord. "Bedankt om dit met zovelen onder onze aandacht te brengen. We hebben intussen contact met Laura", klinkt het op Twitter. Ook Hanne van K3 steekt de kleine Stan alvast een hart onder de riem op Instagram.

https://twitter.com/studio100/status/1534202767862112256

Meer nieuws

Meer nieuws

.