Hanne, Marthe en Julia van K3 tonen zich van sexy kant: "Va-va-voom, maar dat mag ook wel een keer"
COS
Hanne, Marthe en Julia van K3 tonen zich van sexy kant: "Va-va-voom, maar dat mag ook wel een keer"
Foto: Photonews

'Waterval' zit nog dagelijks in ons hoofd of de meisjes komen binnenkort al met hun nieuwe single. 'Tsjikke Boem' hoorden we al in 'K2 zoekt K3' en later ook tijdens liveoptredens op de radio.

Bij een nieuwe single hoort natuurlijk een nieuwe videoclip. Die namen de meisjes van K3 twee weken geleden op. Deze keer werd de clip niet ingeblikt in de Smile Safari in Lille, maar gewoon voor een green key.

Voor Julia Boschman is het best spannend. "Het is de eerste clip die we opnemen terwijl ik daadwerkelijk K3 ben. Want de vorige hebben we alle vier opgenomen. Dit is keer de eerste keer dat ik zeker weet dat ze mijn beelden ook gaan gebruiken."

De meisjes van K3 weten zelf niet helemaal hoe de clip eruit zal zien, aangezien de beelden later pas gemonteerd worden. Wat we wel al weten, is de outfit die de meisjes dragen.

Dat is deze keer een roze crop top en rokje met ruches. Een iets meer onthullende outfit voor K3. "Dit is helemaal sexy, va-va-voom, maar dat mag ook wel een keer", besluit Julia.

https://www.instagram.com/p/CaPTvcdBX-z/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.