Erik Goossens neemt een duidelijk besluit over de comeback van Leopold 3

door: ISL
Erik Goossens

Erik Goossens lanceerde na bijna 20 jaar een nieuwe single: ‘Ooit genoeg’. Maar begin jaren ‘90 stond hij nog op het podium met Pat Krimson en Stefan Wuyts als Leopold 3. De Vlaamse band kende heel wat successen met onder andere ‘Zomernacht’ en ‘Volle Maan’. Kunnen we van hen ooit nog een comeback verwachten? 

 

“Niet meteen. Alhoewel, nu is Pat (Krimson n.v.d.r.) terug hot met onder andere ‘Liefde voor Muziek’. Zeg nooit nooit natuurlijk”, vertelt Erik Goossens ons.

“Maar dan moeten we het echt wel goed aanpakken en live iets in elkaar steken. Maar nu ga ik toch eerst een aantal eigen nummers uitbrengen”, gaat hij verder.

“Want we zijn al bezig aan een volgend nummer. ‘Ooit genoeg’ is niet iets eenmalig, we gaan sowieso al vier nummers uitbrengen. Ik ben heel blij dat Radio 2 het al heeft opgepikt. De energie en de vibe zitten opnieuw goed om eraan te beginnen.”

Maar Erik Goossens is muzikaal actief gebleven. “Ik heb de afgelopen 10 jaar ook nog De Grungblavers mee groot gemaakt. Ik doen voor hen het management, de productie, sta met hen op het podium, … En onze volgende grote stap is om op 3 september de Lotto Arena te vullen”, aldus Erik.

Meer info en tickets over De Grungblavers met onder meer Jan Van Looveren, Gene Bervoets, Dirk Cassiers, Erik Goossens, Paul ‘Boogie Boy’ Ambach vind je op: https://degrungblavers.be