Video Erik Goossens lanceert na bijna 20 jaar nieuw nummer: “Moet ik hier nu voor vechten of moet ik het loslaten?”

Erik Goossens verdween de afgelopen jaren wat uit de schijnwerpers, maar vandaag is hij terug van weggeweest. Na bijna 20 jaar brengt de zanger een nieuwe single uit: ‘Ooit genoeg’. Een nummer over belangrijke scharnierpunten in het leven. In een interview met Showbizz24 vertelt hij er zelf alles over.  

Maar waarom moesten we zo lang wachten op een comeback van Erik Goossens? “De kaarten lagen nu goed. We hebben ook een boekings- en managementkantoor opgestart. En dan dacht ik: ‘Als ik performers ga ondersteunen, ik ben er natuurlijk ook één’”, vertelt hij.

“Iemand van een platenlabel zei me dat er nog altijd vraag naar is. Daar stond ik niet echt bij stil. Toen dacht ik: ‘Waarom niet’?”, gaat Erik verder. Van daaruit ontstond een song met een diepere betekenis. 

“Het gaat erover dat er altijd punten in je leven zijn waarover je denkt: ‘Moet ik hier nu voor vechten of moet ik het loslaten?’ Over beiden is iets te zeggen. Het kan dan gaan over een relatie, werk of gedachtegoed. Het nummer gaat eigenlijk over wanneer het punt gekomen is dat het genoeg is.”

Beluister en download het nummer via deze link.

In de video hieronder vertelt Erik zelf over de sound van zijn nieuw nummer en de betekenis erachter. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.