Eerste namen van Liefde Voor Muziek bekend met ook deze klepper: "Orgelpunt uit carrière"

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan

De eerste namen voor het nieuwe seizoen van ' Liefde Voor Muziek' zijn bekend. VTM hoopt op een even succesvol seizoen als het vorige. Toen namen onder meer 'The Starlings' en Regi deel. 

VTM heeft de eerste namen voor het nieuwe seizoen van ' Liefde Voor Muziek' vrijgegeven. Daar is met Willy Sommers ook een echte klepper bij. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Willy Sommers krijgt het gezelschap van al zeker van Geike Arnaert, Tourist LeMC en Ronny Mosuse. Willy Sommers is zeer bij dat hij er bij de volgende editie bij zal zijn. "De voorbije jaren stond ik al paar keer op een lijstje met kandidaten, maar werd ik uiteindelijk niet gevraagd. Toch heb ik nooit gepanikeerd, want ik wist dat mijn dag zou komen. Ik heb een enorm repertoire waaruit de collega's kunnen putten", reageert de zanger. "Dit is het orgelpunt uit mijn carrière."

Wanneer precies het nieuwe seizoen van ' Liefde Voor Muziek' zal uitgezonden worden is nog niet duidelijk. Het staat wel vast dat dit ergens in het voorjaar van 2021 zal zijn.