De meisjes van K3 doen opvallende ontdekking over Hanne Verbruggen
COS
De meisjes van K3 doen opvallende ontdekking over Hanne Verbruggen
Foto: Photonews

Klaasje Meijer stopt binnenkort bij K3. Voor de zoektocht naar haar opvolg(st)er schreven zich al meer dan 20.000 mensen in.

In 2015 namen Klaasje Meijer, Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen zelf deel aan ‘K3 Zoekt K3’. Voor de gelegenheid haalden Marthe, Hanne en Klaasje hun inschrijvingsformulier nog eens vanonder het stof.

De meisjes moesten niet alleen auditie doen, maar ook een vragenlijst invullen. Een van de vragen was: ‘Wie van de K3-meisjes zou je willen zijn en waarom?’ Het antwoord van Hanne verbaast haar K3-collega’s.

Hanne antwoordde ‘Kristel’. “Omdat ze bescheiden en getalenteerd is. Het is een voorbeeld voor haar fans”, schreef Hanne vijf jaar geleden. “Jij had niet Karen gekozen? Da’s wel grappig. Je bent niet op de haarkleur afgegaan”, merken Marthe en Klaasje op.

“Ik was altijd grote fan van Karen, maar ik heb bij Kristel altijd het gevoel gehad dat zij het meeste met mijn persoonlijkheid overeenkwam”, legt Hanne uit. “Naar Karen keek ik vaak op, omdat ze zo stevig in haar schoenen stond en veel humor had.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.