Video Davy Gilles openhartig: “Ik heb al vaak geweend”
PMN

Davy Gilles is één van de drie Romeo’s. Hij heeft met ‘Door al m’n tranen heen’ ook een solosingle uit.

Davy Gilles viert vandaag zijn 45ste verjaardag. De nieuwe single van Davy is deze week de tweede sterkste stijger in de Ultratop.

“Ongelofelijk hoeveel reacties ik momenteel krijg op die single. Vooral op TikTok, waar heel wat tranen-TikToks worden gemaakt”, reageert Davy. 

“De eerste heb ik dit weekend gelanceerd samen met TikTok-ster Maude Vandervorst en mijn vrouw Sasha. Die filmpjes zijn al goed bekeken en viraal gegaan.”

“Mensen van alle leeftijden sturen mij van overal berichtjes om mij te bedanken voor het prachtige liedje. Ik ben iedereen die het steunt ontzettend dankbaar, want dit is inderdaad de muziek die ik graag zing. Dit is waar Davy Gilles voor staat.” 

"Vroeger vaak geweend, maar maakte me sterker"

“Nooit gedacht dat het mij zou lukken om zo’n nummer te componeren. Ik heb vroeger vaak geweend, maar ik durf ook zeggen dat het mij sterker heeft gemaakt. Ik ben van nature iemand die nooit opgeeft en leeft vanuit het positieve. Da’s ook de enige manier hoe je in deze bijzondere tijden kan blijven rechtstaan.” 

“Ik snap heel goed dat mensen het moeilijk hebben. Ik heb dat zelf de voorbije maanden ook ervaren, maar als je de moed vindt en de kunst verstaat van positief denken, lukt het beter om recht te staan.” 

“Het is zoals ik het zing: ‘Door al m’n tranen zie ik een regenboog’. Als je goed kijkt is er altijd hoop en zie je overal wel een lichtpuntje.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.