Davy Gilles: "Dat volstaat niet om mijn rekeningen te kunnen blijven betalen"
PMN
Davy Gilles: "Dat volstaat niet om mijn rekeningen te kunnen blijven betalen"
Foto: Photonews

Het zijn moeilijke tijden voor onze Vlaamse artiesten. Door de strenge coronamaatregelen kunnen ze al een tijdje niet meer optreden.

“Het waren hele heftige dagen”, vertelt André Hazes, die zaterdag via een verklaring de breuk bekendmaakte, nu. “Vooral omdat het heel negatief is opgepakt”, klinkt het. André zou er volgens Het Laatste Nieuws vooral van balen dat mensen denken dat hij Monique heeft verlaten voor een andere vrouw, al zou hij in dat geval de heftige reacties wel “heel goed begrijpen”, aldus de Nederlander. “Maar dat is niet het geval. Het is verschrikkelijk, mijn leven is een week lang een hel geweest”, geeft André openhartig toe.

De zanger zegt dat het tussen hem en Monique al maanden niet lekker ging. “Misschien al langer. We bleven het proberen, maar op een gegeven moment weet je dat de koek op is”, aldus André. Hoewel ze nu geen relatie meer hebben, zou hij naar eigen zeggen nog steeds van zijn ex houden. Ze was zijn eerste liefde en de twee kregen dan ook een liefdeskindje, André Junior.

Meer nieuws

Meer nieuws

.