Davy Gilles: "Dat volstaat niet om mijn rekeningen te kunnen blijven betalen"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Het zijn moeilijke tijden voor onze Vlaamse artiesten. Door de strenge coronamaatregelen kunnen ze al een tijdje niet meer optreden.

Het weegt ook heel zwaar op Davy Gilles van ‘De Romeo’s. Hij treedt ook nog eens op met zijn vrouw Sasha Roosen.

“Samen thuis zijn is geen probleem, want Davy en ik hebben altijd veel samengewerkt. Financieel is het echter een ander paar mouwen”, merkt Sasha op in Dag Allemaal.

“We hebben een spaarpotje opgebouwd”, gaat Davy verder. “Maar dat spaarpotje wordt alsmaar kleiner. Wij kunnen wel een beroep doen op het overbruggingsrecht, maar dat is helaas niet voldoende om de rekeningen te betalen. Ik heb vier kinderen (twee met Sasha en twee uit vorige relaties, nvdr) en de leningen lopen door. "

"Bij momenten dacht ik dat we het niet zouden redden"

“Ik heb momenten gehad dat ik dacht dat we het niet niet zouden redden. Het spookte door mijn hoofd om een andere job te zoeken. Ik heb zelfs sollicitatiebrieven gestuurd om bijvoorbeeld in de immobiliën aan de slag te gaan”, bekent Sasha. 

“Maar toen dacht ik: ‘Ik weet al mijn hele leven dat ik wil zingen, ik heb daar een opleiding voor gevolgd, ik ben al zolang professioneel zangeres. Ik voel me zeker niet te goed om iets anders te doen, maar ik zou mijn passie te hard missen.” 

“Bovendien had ik voor vastgoed opnieuw moeten gaan studeren, en dan was er ook geen brood op de plank gekomen.”