Clouseau-fans zullen het niet graag horen: Koen Wauters en Kris Wauters nemen drastisch besluit
COS
Clouseau-fans zullen het niet graag horen: Koen Wauters en Kris Wauters nemen drastisch besluit
Foto: Photonews

Volgend jaar hebben Kris Wauters en Koen Wauters iets te vieren. Clouseau bestaat dan 40 jaar. Dat vraagt natuurlijk om een feestje met en voor de fans.

"Wat mij betreft vieren we het een heel jaar lang", zegt Koen Wauters bij 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio 2. Dit jaar speelt Clouseau een beetje minder, maar dat wordt volgend jaar dubbel en dik ingehaald. Waar fans natuurlijk op hopen is een groot concert in het Sportpaleis.

Of er een nieuwe reeks concerten in het Sportpaleis komt? "Nee, ik denk het niet", moet Kris Wauters teleurstellen. "Enfin, we zijn aan het kijken hoe we het kunnen vieren. Op 1 april staat Clouseau wél in het Sportpaleis tijdens 'Back to the 80s, 90s & Nillies'.

De groep kende successen in al die periodes. Welke ze de leukste vonden? "Ik zou zeggen: jaren nul", zegt Kris. "Ik was ook geneigd om dat te zeggen", reageert Koen. Volgens Kris hadden ze een beetje meer verstand gekregen in de studio en er waren natuurlijk de "fantastische" Sportpaleis-reeksen.

Ook de jaren tachtig, toen het begon, waren leuk. "De jaren negentig waren misschien minder, omdat het heel veel Clouseau-mania was. Achteraf bekeken is alles wat nadien kwam, toen dat een beetje is gaan liggen, veel plezanter."

Meer nieuws

Meer nieuws

.