Christoff op onvergetelijke fanreis in bijzonder gezelschap: Praat fan haar mond voorbij?
COS
Christoff op onvergetelijke fanreis in bijzonder gezelschap: Praat fan haar mond voorbij?
Foto: Play4

Christoff is dit jaar weer op reis vertrokken met zijn fans. De bestemming? Het zonnige Turkije. Op Instagram verschenen al een aantal foto's van de reis.

Samen met zus Lindsay nam Christoff een grote groep fans mee op vakantie. Van die vakantie hebben duidelijk zowel Christoff als zijn fans genoten. "Bedankt voor de onvergetelijke fanreis! Met speciale dank aan Sima Tours", schrijft de zanger op Instagram.

Fans reageren enorm enthousiast. "Jij bedankt Christoff & Lindsay voor de prachtige fanreis... met een fijne groep", klinkt het. "Bedankt Christoff en Lindsay, Ritchie, Lieven, Helmut en Maurice voor de onvergetelijke fanreis. Het was superplezant."

Het valt op dat de fan ook Ritchie bedankt. Wie goed had gekeken naar een reeks andere foto's van de reis had misschien al opgemerkt dat Ritchie, de ex-verloofde van Christoff, inderdaad ook mee was op de reis. Alleen heeft Christoff hem niet getagd.

Het is geen geheim dat Christoff en Ritchie nog erg goed met elkaar overweg kunnen. Dat Ritchie mee op fanreis is gegaan, komt dus niet geheel als een verrassing. Maar het doet ons toch nadenken: zit een romantische verzoening er echt niet in?

https://www.instagram.com/p/CizfwPtoJ9R/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CizQ4PXo_0l/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.