The Masked Singer Camille Dhont heel duidelijk over 'The Masked Singer': "Ik weet zeker dat zij Miss Poes is"
COS

De ontmaskering van Miss Poes zal waarschijnlijk nog even op zich laten wachten in 'The Masked Singer'. Ze wordt al een hele tijd getipt als een van de kanshebbers om Sandra Kim op te volgen als winnares.

Bij Miss Poes komen er wekelijks hoofdverdachten bij. Pommelien Thijs en Camille Dhont prijken al sinds de eerste aflevering bovenaan de verdachtenlijst. Maar ook Tinne Oltmans, Zita Wauters of de Leyers-zusjes worden vaak genoemd. 

Camille Dhont krijgt talloze berichten in haar inbox. 'Jij bent Miss Poes', klinkt het bijna dagelijks. "Ik wel even duidelijk maken: ik weet niet of jullie het door hebben of niet, maar ik ben echt wel duidelijk diegene die in het pak van Papegaai zit", grapt Camille bij Qmusic.

"Ik snap eigenlijk niet dat mensen aan mij denken", benadrukt Camille op de radiozender. "Ik denk eigenlijk stiekem dat Zita Wauters daarin zit", onthult ze. Daar heeft ze een opvallende reden voor.

"Zita en ik hebben gestuurd op Instagram en zij zei: 'Ik denk dat jij Miss Poes bent' en ik dacht: nee, nee, nee. Ik ken dat hier al. Mensen zeggen dan: 'Ik ben het niet, ik denk dat jij het bent', maar eigenlijk is zij het. Dus ik weet zeker dat het Zita Wauters is", aldus een vastberaden Camille Dhont.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.