Zien Belle Perez stelt ons aan haar jarig zoontje Ellia voor: “Zo groot geworden”
PMN
Belle Perez stelt ons aan haar jarig zoontje Ellia voor: “Zo groot geworden”
Foto: Photonews

Het is alweer even geleden dat we Belle Perez nog op tv zagen. De 47-jarige zangeres heeft wel heel fijn nieuws. Dat deelde ze op haar Instagram.

Belle Perez deelde nieuws over haar zoontje Ellia. Die viert zijn zevende verjaardag.

Met een prachtige foto van Ellía deelt Perez haar geluk via Instagram. Ze schrijft: "Onze lieve smurf is vandaag jarig! Zeven jaartjes alweer. "

"Wij genieten elke dag intens van je, je praatjes, je slappelachmomenten, je eigenwijze uitleg."

"Heerlijk om te zien hoe jij je eigen weg volgt en ontdekt ... We love you! To the stars and back...and back.”
(Lees verder onder de foto)

De Instagrampost heeft een stortvloed aan felicitaties teweeggebracht. Onder de reacties lezen we onder andere: "Van harte gefeliciteerd met je mini-you!", "Proficiat! Wat wordt hij groot!" en "Van harte gefeliciteerd. Wat een mooie jongen!".

Het is duidelijk dat Belle Perez en haar zoon veel liefde en steun ontvangen van hun fans en volgers op sociale media. Het feestelijke moment markeert niet alleen Ellía's levensjaar, maar is ook een reden voor Perez om haar dankbaarheid te uiten voor de bijzondere momenten die ze samen met haar zoon beleeft.

Het is fijn om te zien dat Belle Perez haar privéleven deelt met haar fans en dat ze zo'n warme reacties ontvangt. Het is duidelijk dat Ellía een geweldige verjaardag heeft gehad en dat de liefde en blijdschap van zijn moeder hem overweldigt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Belle Perez (@belleperezofficial)

Meer nieuws

Meer nieuws

.