Bart Peeters over akelig moment met Margriet Hermans: "We kregen geen lucht meer"
COS
Bart Peeters over akelig moment met Margriet Hermans: "We kregen geen lucht meer"
Foto: Photonews

Margriet Hermans en Bart Peeters zitten al tientallen jaren in het vak. Ooit maakten ze samen een beangstigende situatie mee.

Margriet Hermans en Bart Peeters werden jaren geleden in een splinternieuw hotel in Brugge verwacht voor een optreden naast nog tal van andere artiesten. Alleen was het hotel ngo niet 100 procent klaar.

"We moesten van de zoveelste verdieping naar beneden of naar boven met de lift en die lift was kapot. Die bleef hangen. En ik hoorde dat ze ons al aankondigden", herinnert Margriet zich bij 'Beste Kijkers'.

Bart weet nog hoe ze gered zijn. "Dat was een fan, een klein mannetje. Die had gezien dat Margriet Hermans in de lift ging en die wou een handtekening. Dus die handtekeningenjager is dan aan het hotelpersoneel gaan zeggen: 'Er klopt iets niet'."

Bart, Margriet en co zaten al een hele tijd vast in de lift. "Wij hadden geen lucht meer. Echt waar", stelt Bart. Uiteindelijk was het jongetje de redding. En Margriet en Bart? Die hebben gewoon nog opgetreden. "The show must go on", aldus Margriet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.