André Hazes en Monique gaan trouwen: Op deze prachtige manier vroeg hij haar ten huwelijk

door: PMN
Andre Hazes - Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

André Hazes gaat trouwen met Monique Westenberg. Dat nieuws maakte de zanger zelf bekend op zijn Instagram.

“Mijn grote liefde, sterkste en mooiste vrouw op aarde zei JA!”. Met die woorden maakte André het nieuws wereldkundig.

Monique legt uit hoe André haar ten huwelijk gevraagd heeft. “Niets vermoedend werd ik vanavond opgehaald door mijn vriendin om mee te gaan naar een Corona proef benefietgala voor haar werk”, luidt het. 

“Zo kwamen wij aan bij het Wereldmuseum in Rotterdam, waar het muisstil was. Ik liep vooruit de stille schemerige zaal in en op dat moment werd ik meegenomen in een sprookje. Op de piano werd “Time of my life” gespeeld (vanaf dat ik een klein meisje was is dat voor mij hét trouwliedje).” 

"Ik voelde in iedere cel dat er iets ging gebeuren"

“Daar, in die prachtige zaal stond mijn liefde, tussen tientallen witte kaarsjes, ballonnen en bloemen, in smoking! De meters naar hem toe waren zó spannend, want ik voelde natuurlijk in iedere cel wat er ging gebeuren.” 

“Die hele riedel tekst die hij al weken had ingestudeerd heb ik niet eens gehoord, ik was in shock! Zo overdonderd door dit mooie moment.” 

“Op deze, voor mij, zo bijzondere datum (12-12). Alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs aan papa mijn hand gevraagd zoals het hoort. Nu heerlijk samen nagenieten van dit bijzondere moment.”