Blind Getrouwd Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' geeft de pijnlijke reden: "Daarom uit elkaar gegaan met Dziubi"
PMN
Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' geeft de pijnlijke reden: "Daarom uit elkaar gegaan met Dziubi"
Foto: VTM

Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen namen deel aan 'Blind Getrouwd'. Ze werden aan elkaar gekoppeld. Intussen zijn ze ook weer uit elkaar.

Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen waren heel populair bij de fans van 'Blind Getrouwd'. Dat ze uiteindelijk uiteindelijk uit elkaar gingen vonden heel veel fans dan ook heel jammer. In Het Laatste Nieuws vertelt Brecht er meer over.

Bij de start van het programma klikte het heel goed tussen hen. Helaas konden dat ze niet verderzetten na het programma. “Niet alleen de afstand, maar ook de diepere gevoelens bleven uit. Onze relatie werkte niet meer. En ja, dan moet je als twee volwassen mannen je conclusies trekken", bedenkt Brecht zich.

"Dat is niet makkelijk, maar je moet eerlijk zijn naar jezelf én naar de andere. Hoe graag we ook wilden dat dit huwelijk stand zou houden. We hebben keihard ons best gedaan, Dziubi en ik kunnen onszelf niets verwijten, maar elkaar loslaten is soms de beste oplossing.” 

Brecht en Dziubi zijn op een vriendschappelijke manier uit elkaar gegaan. Ze houden wel wat afstand. "Dat is beter voor het verwerkingsproces. Maar heel af en toe horen en zien we elkaar nog en het is ook onze intentie om dat in de toekomst te blijven doen. Van ruzie is absoluut geen sprake", verduidelijkt Brecht.

Brecht moet de hele liefdesbreuk met Dziubi nog een plaatsje geven. Hij is dan ook nog niet klaar voor een nieuwe relatie. "Daar is het nog te vroeg voor. Ik geniet nu even van de stilte na de storm en wil op mijn effen komen. Al dringen er zich wel al mannen op die mij beter willen leren kennen. Maar ik denk dat het daten eerder iets is voor na de zomer."

De fans zullen blijven hopen dat ze het toch weer een keer proberen. Brecht is daar wel heel duidelijk over. Daar kan bij hem geen sprake van zijn. "Neen, dat is uitgesloten. Ik las dat Ingeborg ons gratis relatietherapie wil geven. Heel sympathiek! Ik ben ervan overtuigd dat ze dat heel goed zou doen, maar de breuk is definitief.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.