Zien 📷 Pascale Naessens deelt erg opmerkelijke foto's
PMN
📷 Pascale Naessens deelt erg opmerkelijke foto's
Foto: Photo News

Pascal Naessens is de vrouw van Paul Jambers. We kennen haar ook van de kookboeken. Ze heeft nieuws te melden.

Pascale Naessens is diep onder de indruk van wat ze gezien heeft. Ze deelde dat op haar Instagram. Pascale legt zelf uit wat ze gezien heeft.

“Ik ben op vakantie geweest naar Lapland”, schrijft ze. “Voor het eerst in mijn leven heb ik ervaren hoe - 25 graden voelt. Soms dacht ik dat mijn neus er zou afvriezen.”

“De natuur in Lapland is momenteel in een diepe winterslaap, waardoor je overvallen wordt door een vredige rust. Elk dag stond ik vol bewondering en ontroering te kijken naar het magische licht (klaar van 11 tot 14u30) en de spierwitte sneeuw.”

“Het noorderlicht zien was zeker een unieke ervaring, maar eerlijk gezegd was het een beetje anders dan verwacht. Het groene licht is bijna niet zichtbaar met het blote oog; het lijkt eerder op een wolkensluier, maar op foto’s wordt het groen”.

“Vooral met de iPhone die de kleuren intenser maakt. Maar ik ben heel blij dat we het hebben gezien!”

“Lapland was zonder twijfel een heel bijzondere ervaring, helemaal anders. Ik deel zelden vakantiefoto’s, maar voor Lapland maak ik graag een uitzondering. Toch ben ik blij weer terug te zijn in België.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pascale Naessens (@pascalenaessens)

Meer nieuws

Meer nieuws

.