Shania Gooris over vader Sam Gooris: "Vind het erg dat hij daar zo mee zit"
COS
Shania Gooris over vader Sam Gooris: "Vind het erg dat hij daar zo mee zit"
Foto: VTM

Zo'n tien jaar na het einde van 'De Pfaffs' was er onlangs 'Expeditie Gooris' op VTM 2. Daarin volgden we Kelly Pfaff, Sam Gooris en hun kinderen op roadtrip.

Wat in 'Expeditie Gooris' heel duidelijk werd, was de liefde van Sam Gooris voor zijn gezin. Nog opvallender was hoe hij er niet aan wil denken dat zijn kinderen met een partner naar huis komen.

Vooral dochter Shania Gooris (21) mag voor hem nog wat wachten. "Dat is erg, hè. Ik vind dat echt erg. Voor hem. Niet voor mij per se, want ik trek mij dat niet echt aan. Maar ik vind dat echt erg dat hij daar zo mee zit", zegt ze bij HLN.

Trauma

"Soms zegt hij tegen mij: "Shania, je moet echt geen schrik van mij hebben. Je mag echt met een vriendje thuiskomen. Ik wil dat zelfs. Dat jij gelukkig bent.'" Stress heeft ze niet, toch liep ze naar eigen zeggen al één trauma op door haar papa.

"Ik was zes jaar. Ik had een vriendje en had dat verteld aan papa", begint Shania gaar verhaal. Met een pepermolen in de aanslag begon hij voor de poort te peperen. "Als er een jongen passeert en die is hier voor jou en hij niest, dan heb ik hem", zei Sam vervolgens.

Meer nieuws

Meer nieuws

.