Shania Gooris doet iets uit de doeken over vader Sam Gooris wat weinig mensen weten
COS
Shania Gooris doet iets uit de doeken over vader Sam Gooris wat weinig mensen weten
Foto: VTM

Elke dinsdag zien we de familie Gooris op televisie. Voor het tweede seizoen van 'Expeditie Gooris' trokken Sam Gooris en co de Atlantische Oceaan over.

Afgelopen week zagen we in 'Expeditie Gooris in Amerika' hoe Sam Gooris extatisch reageerde toen zijn grote droom uitkwam: een beer in het wild spotten. Sam is een man van grote emoties, maar dat is niet altijd zo.

In de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen' krijgen Kenji Gooris en Shania Gooris de vraag of ze iets over hun vader willen delen wat weinig mensen weten. Shania Gooris moet even nadenken. "Ik denk dat mensen wel al veel over papa weten."

"Papa is, als hij thuis is, exact hetzelfde zoals je hem overal ziet, maar die is redelijk rustig", bekent Shania. "Als die thuis is, da's echt een vredige mens. Die zit gewoon in z'n zetel met zijn Fanta Lemon naast zich en die is gelukkig."

"Veel mensen denken dat die thuis ook zo 'woohoo' is, maar die is ook gewoon heel vaak heel rustig. Dat die gewoon dagen rustig voor de tv zit", aldus Shania Gooris over haar vader.

Meer nieuws

Meer nieuws

.