Sarah en Joeri uit 'Gestrand op Honeymoon Island' hebben erg mooi nieuws: "Eerste grote stap in onze relatie"
COS
Sarah en Joeri uit 'Gestrand op Honeymoon Island' hebben erg mooi nieuws: "Eerste grote stap in onze relatie"
Foto: VTM

'Gestrand op Honeymoon Island' liep niet goed af voor Sarah en Joeri. Joeri trok vroegtijdig de stekker uit het experiment. Sarah en Joeri vertrokken afzonderlijk naar huis.

Sarah en Joeri verrasten iedereen onlangs met fantastisch nieuws: ondanks hun mislukte 'Gestrand op Honeymoon Island'-avontuur werden ze alsnog een koppel. Joeri zette de eerste stap en ook Sarah besefte snel dat er gevoelens in het spel waren.

Het koppel kijkt nu met veel enthousiasme naar de toekomst. Momenteel zijn ze allebei hun eigen huis aan het verbouwen. "Als die af zijn, zien we wel of we in Gent of Buggenhout zullen gaan wonen", zegt Sarah aan Flair.

Sarah en Joeri besloten wel al aan gezinsuitbreiding te doen. Ze adopteerden een katje dat ze de naam Simba gaven. "Dat was de eerste grote stap in onze relatie." En een goede voorbereiding voor een kindje in de toekomst.

Ook daarover hebben Sarah en Joeri al gepraat. "We zitten allebei gelukkig op dezelfde lijn: we willen allebei kinderen en we willen daar geen vijf jaar meer mee wachten", aldus Sarah.

Meer nieuws

Meer nieuws

.