Sam Gooris zal het niet graag horen: Shania Gooris hakt ingrijpende knoop door
COS
Sam Gooris zal het niet graag horen: Shania Gooris hakt ingrijpende knoop door
Foto: Instagram @sam_gooris

De familie Gooris zien we elke dinsdag op televisie in 'Expeditie Gooris in Amerika'. Sam Gooris en Kelly Pfaff deden met hun kinderen een roadtrip langs de Amerikaanse westkust.

De familie Gooris is een hecht gezin. Dat konden we vorig jaar al aanschouwen in het eerste seizoen van 'Expeditie Gooris'. Shania Gooris en Kenji Gooris, de kinderen van Sam Gooris en Kelly Pfaff, zijn intussen al 22 en 21 jaar oud.

Shania is intussen op een leeftijd gekomen dat ze eraan denkt om het huis uit te gaan. "Ik woon keigraag thuis, maar ik zou wel graag eens op mijn eigen benen staan", zegt ze in Flair.

Vooral het laatste jaar heeft Shania het gevoel gekregen dat ze zelfstandiger wil zijn. Ze helpt Kelly met koken en kuisen. "Maar het lijkt me ook fijn om een eigen huishouden te runnen."

"Ik wil me ook niet meer altijd moeten verantwoorden voor waar ik naartoe ga of wanneer ik thuis zal zijn. Mijn ouders verwachten dat niet van mij, maar ik doe dat wel uit gewoonte omdat ik niet zou willen dat ze ongerust zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.