Sam Gooris op de vingers getikt door kijkers van 'Expeditie Gooris': "Voed je zoon zo op"
COS
Sam Gooris op de vingers getikt door kijkers van 'Expeditie Gooris': "Voed je zoon zo op"
Foto: VTM

'Expeditie Gooris' was op dinsdag 26 oktober al toe aan de derde aflevering. Na Kroatië trokken Sam Gooris en zijn gezin naar Italië.

Eerder op hun roadtrip trokken Sam Gooris en Kelly Pfaff met hun kinderen Shania Gooris en Kenji naar Dubrovnik in Kroatië. Ze huurden er een appartement en gingen met een zeilboot op pad.

Sam liet tijdens een gesprek met Kelly duidelijk merken dat zijn kinderen nog niet met een partner naar huis hoeven te komen. Vooral bij Shania mag hij er niet aan denken. Kenji juicht hij dan weer toe wanneer er knappe dames op het water passeren.

Heel verkeerd, vinden enkele kijkers. "Gisteren nieuwsgierig gekeken naar wat er geworden is van het Pfaff-nageslacht. Advies voor Sam Gooris: wil je dat mannen respectvol omgaan met je dochter, voed je zoon dan ook zo op", klinkt het.

"Er zit iets contradictorisch in de laatste aflevering van 'Expeditie Gooris' en dat is het 'voyeurisme' van Sam rond z'n zoon en hoe zenuwachtig hij wordt als het over z'n dochter gaat. Kleine hint: wil je dat mannen respectvol omgaan met je dochter, voed je zoon dan ook zo op."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://twitter.com/annemievdweerdt/status/1450714246141071362

https://twitter.com/TheJoyOfJoy_/status/1450896375202336773

Meer nieuws

Meer nieuws

.