Sam Gooris doet straffe onthulling: "Mocht ik ooit buitenvliegen bij Kelly"
COS
Sam Gooris doet straffe onthulling: "Mocht ik ooit buitenvliegen bij Kelly"
Foto: VTM

Komende zomer vertrekken Sam Gooris en zijn gezin weer op roadtrip. Het derde seizoen van 'Expeditie Gooris' zal de kijker meenemen naar Japan.

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn de trotse ouders van Shania Gooris en Kenji Gooris. "Wij mogen ons twee pollen kussen met ons Shania en onze Kenji. Dat zijn heel toffe kinderen. Wij hebben daar ontzettend veel aan", vertelt Sam in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen'.

Sam doet in de podcast uit de doeken hoe Kelly en Sam de namen van hun kinderen hebben gekozen. "Mijn vrouw kwam met een voorstel af, omdat ik heel graag een tatoeage wou. Ik had onze initialen laten zetten: K en S. Dan vonden we dat we dezelfde initialen moesten hebben voor de kinderen."

"Ik mocht de meisjesnaam kiezen. Shania Twain is toch een schone madam en een goeie zangeres en het werd een dochtertje. Dus ik heb voor 'Shania' gekozen. En Kelly koos dan Kenji."

"Mocht er ooit een haar in de boter zitten en ik vlieg buiten bij m'n madam, dan zit ik daar toch niet gelijk een onnozele met KS. Nu staat dat ook zonder mijn vrouwke voor 'Kenji' en 'Shania'", aldus Sam.

Meer nieuws

Meer nieuws

.