Sam Gooris deelt hilarische beelden: Zijn volgers hebben allemaal dezelfde boodschap
COS
Sam Gooris deelt hilarische beelden: Zijn volgers hebben allemaal dezelfde boodschap
Foto: VTM

Sam Gooris en zijn gezin gingen onlangs weer op vakantie in 'Expeditie Gooris'. Na Europa was de westkust van de Verenigde Staten aan de beurt.

Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun kinderen Shania Gooris en Kenji Gooris maakten er weer een knotsgek avontuur van in 'Expeditie Gooris'. Het meest memorabele moment was er een onderweg in de auto.

Sam had al aangegeven dat hij dolgraag een beer in het wild wou zien. Terwijl ze van het ene punt naar het andere reden, was het moment daar. "Nen beir", riep een uitzinnige Sam tientallen keren.

Op Instagram heeft Sam nu een berenfilter gevonden en katapulteert hij zijn volgers meteen terug naar het hilarische moment. "Ik rolde dus weer van mijn zetel toen dat voorbijkwam. Echt, Gooris, je bent van een ander niveau", lacht iemand.

"Jullie programma is top", lezen we. "Jullie zijn top, wij willen meer", laat iemand weten. "Wat wordt jullie volgende reis? Heb in tijden niet zulke leuke tv gezien", merkt een andere volger op.

"Mannekes... ga alsjeblieft terug op vakantie met z'n vieren... naar Azië, Lapland, voor mijn part Jakkamakka, maar dat uurtje tv is gewoon top! Geweldig gezinnetje", lezen we nog. Het mag duidelijk zijn: laat dat volgende seizoen maar komen!

https://www.instagram.com/reel/CpVSlVeLbbw/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.