Regi wil wat kwijt over Kathleen Aerts: "Daarom is ze gedroomd jurylid voor 'Regi Academy'"
COS
Regi wil wat kwijt over Kathleen Aerts: "Daarom is ze gedroomd jurylid voor 'Regi Academy'"
Foto: VTM

Binnenkort gaat bij VTM 2 het tweede seizoen van 'Regi Academy' van start. Regi Penxten zoekt er een unieke stem die kan tippen aan die van Pauline Slangen, de winnares van het vorige seizoen.

Regi Penxten en de 'Regi Academy'-ploeg laten voor het tweede seizoen België achter zich en trekken naar het Spaanse Marbella. Daar wordt Regi opnieuw bijgestaan door Jaap Reesema en Lester Williams. Maar ook Kathleen Aerts zal er dit seizoen bij zijn.

"Mijn lat ligt sowieso duizelingwekkend hoog, maar Pauline heeft die tijdens de eerste 'Regi Academy' nog een stuk hoger gezongen", waarschuwt Regi. "Ik hoop dat ik opnieuw de studio kan induiken met een talent van dat kaliber."

Regi is op zoek naar iemand met een "unieke stem, straffe persoonlijkheid en 'wow'-uitstraling". Hij of zij moet perfect bij Regi én in het Sportpaleis passen. "Gelukkig krijg ik ook dit jaar versterking van Jaap en Lester om die ene ster te vinden én mag ik Kathleen in mijn jury verwelkomen."

"Kathleen speelde zelf al een aantal keer het Sportpaleis plat, met haar ervaring is ze een super coach voor de kandidaten en een gedroomd jurylid. En met haar vrolijke Kempische humor gaan we ons rot amuseren in Marbella!", aldus Regi Penxten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.