Regi Penxten trekt bijzondere conclusie over Kathleen Aerts en Steven: "Dat bewijst het nog maar eens"
COS
Regi Penxten trekt bijzondere conclusie over Kathleen Aerts en Steven: "Dat bewijst het nog maar eens"
Foto: VTM

Kathleen Aerts en Steven Van Hoof konden ons deze week hun afwerkte 'Droom Guesthouse' tonen in 'Villa Zuid-Afrika'. Regi Penxten ging alvast een kijkje nemen.

Regi Penxten is vriend aan huis bij Kathleen Aerts en Steven Van Hoof en mocht 'Droom Guesthouse' al eens in preview gaan bekijken. "Echt oprecht fier", klonk het bij de dj na zijn rondleiding.

Hij geeft toe dat het nog beter is dan hij had verwacht. "Ik had niet gedacht dat het zo harmonieus zou zijn", bekent Regi. "Bij je thuis, met alle respect, ligt altijd alles overhoop. Overal fietsen, vijftien auto's, kinderen en speelgoed."

"Dat is een hannekesnest. Dat is een wanorde, alles door elkaar. En hier is dat echt heel... mooi, afgelijnd. Heel mooi gedaan. Harmonieus. In evenwicht", zegt de dj.

"Dat bewijst nog maar wat een sterk koppel dat is", merkt hij op. "Als je dit overleeft, dan kun je echt alles aan. Want je weet, verbouwen... Dan komt het beste in de mens naar boven."

"Het is waanzin dat ze dat tot een goed einde gebracht hebben." Het feit dat ze dit overleefd hebben verdient volgens Regi Penxten een pluim op hun hoed.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.