Regi Penxten lokt enorm verdeelde reacties uit met plottwist in 'Regi Academy'
COS
Regi Penxten lokt enorm verdeelde reacties uit met plottwist in 'Regi Academy'
Foto: VTM

Op VTM 2 zagen we donderdag de tweede reeks audities in 'Regi Academy'. De winnaar of winnares van het programma zal de volgende single van Regi mogen inzingen.

Zes kandidaten zakten van de kandidatenvilla af naar de auditievilla, maar slechts vijf kandidaten hoorden we zingen. Qmusic-dj Emma Salden - zoals we eerder al voorspelden - geen kandidate, maar een spion van Regi Penxten. Zij bracht tijdens haar 'auditie' verslag uit bij de dj.

Emma merkt op dat iedereen heel zenuwachtig is. Zeker na Arno's auditie. Verder komt ze goed overeen met Billi. Iets wat Regi graag hoort. "Als het met jou klikt, wil dat zeggen dat het waarschijnlijk ook in team Regi klikt. Dat is handig om te weten.", reageerde hij.

De Emma-plottwist zorgt bij de kijkers van 'Regi Academy' wel voor gemengde reacties. "De max!", klinkt het bijvoorbeeld. "Stoute Regi", grapt een fan. "Leuk idee, maar jammer dat Emma niet gezongen heeft", zegt nog iemand. Anderzijds klinkt ook: "Ik vind dat niet kunnen."

"Niet oké hoe hij hun vertrouwen misbruikt", zegt een kijker. "Ik vind dit eigenlijk niet oké", reageert nog iemand. "Uiteindelijk zijn er kandidaten die een band hebben met haar en dan zoiets moeten horen? Niet oké." En: "Hij heeft gewoon een spion nodig. Erg is dat."

https://www.instagram.com/reel/Chsb2v4DtDm/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.