Regi doet zijn 'Regi Academy'-winnaars meteen goed schrikken
COS
Regi doet zijn 'Regi Academy'-winnaars meteen goed schrikken
Foto: VTM

Regi Penxten stond afgelopen zaterdag met de hele Regi family in het Sportpaleis. Die werd zaterdag meteen uitgebreid met niet één maar twee winnaars van 'Regi Academy'.

"Ik hield van begin af aan alle pistes open. Als het niveau in deze editie niet hoog genoeg lag, had de 'Regi Academy' dit jaar gewoon geen winnaar", vertelt Regi. Het niveau lag echter "duizelingwekkend hoog".

Dat maakte het moeilijk om te kiezen. "Kiezen is verliezen, et voilà, dit jaar heeft de 'Regi Academy' twee winnaars. Arno en Melanie barsten van het talent, dus ik ben heel blij dat mijn team in één klap twee kleppers rijker is."

Dat er niet één maar twee winnaars zouden zijn wisten de twee gelukkigen zelf niet. "We oefenden altijd met z'n tweeën, zonder te weten wat er zou gebeuren. Kwam er nog iemand extern bij? Er waren zoveel vragen", zegt Arno in Het Nieuwsblad.

"Achteraf vallen de puzzelstukjes wel in elkaar", zegt Melanie in de krant. "Al die twists hebben geholpen om nu met die stress om te gaan. Op het podium vielen alle zenuwen weg", aldus Melanie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.