'Regi Academy'-kijkers geschokt door onverwachte exit en halen fel uit
COS

Regi gaat in 'Regi Academy' op zoek naar een stem voor zijn nieuwe single. De winnaar of winnares heeft mooie vooruitzichten: Pauline, de vorige winnares van het programma, scoorde onlangs nog platina met 'Duizend Sterren'.

De zes overgebleven kandidaten moesten donderdag een duet brengen voor Regi en de andere juryleden. Het duet van Lars en Billi ging echter plots niet door. Billi, die het de afgelopen afleveringen duidelijk moeilijk had, besloot zelf uit het programma te stappen.

"Ik ga liever met eer weg, dan dat ik het nu zou zingen en mij er niet 100% bij voel", vertelde ze. "Als het te veel is, is het te veel." De onverwachte exit van Billi lokt wel veel reacties uit bij de kijkers. "Niet fijn, had ze toch al gevoeld. Een andere kandidaat had nog een kans kunnen hebben."

"Waarom net bij een duet een partner in de kou laten staan. Dat ze daar niet eens bij stilstaat, begrijp ik niet. Maak die keuze dan op een moment dat het alleen voor jezelf is en niet samen met een ander", vindt een kijker. "Had ze dit vorige week gezegd, dan had Nell nog een kans gehad."

Billi kan anderzijds wel op steun rekenen. "Slimme keuze, je hebt het geprobeerd", lezen we. "Ik vind het wel heel knap dat zij dit voor zichzelf durft toegeven en voor zichzelf kiest. Jouw kansen komen nog wel. Werk eerst aan jezelf en dan alles geven. Vind dit wel een dikke pluim waard."

Meer nieuws

Meer nieuws

.