Pauline Slangen in tranen tijdens 'Regi Academy': "Dit had ik niet zien aankomen"
COS

Regi Penxten zet zijn zoektocht naar een unieke stem donderdagavond verder in 'Regi Academy'. Pauline Slagen, de winnares van de vorige editie, is er ook bij.

Pauline Slangen maakte haar intrede na het vertrek van Regi's eyes and ears Emma Salden. Pauline weet als geen ander hoe het is om 'Regi Academy' te winnen en plots bij de Regi family te horen.

Een verrassing voor Pauline toont vanavond nog maar eens wat het betekent om 'Regi Academy' te winnen "Eerst hebben we een heel leuk feestmomentje", kondigt Jaap Reesema aan. "Ik ga even iets ophalen. Dan wordt het vanzelf duidelijk."

Jaap komt terug met een platina plaat voor 'Duizend Sterren'. Regi en Lester Williams zijn natuurlijk altijd heel blij als zoiets gebeurt. "Maar voor Pauline is het de allereerste keer. En dan ben je tot tranen toe blij", zegt Regi.

"Dit kan er dus gebeuren als je dat ding hier wint", richt hij zich tot de kandidaten van het huidige seizoen. Pauline weet niet waar ze het heeft. "Dit had ik niet zien aankomen", klinkt het geëmotioneerd. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.