Regi Academy Pauline Slangen heeft opvallend nieuws over nieuw seizoen van ‘Regi Academy’
PMN

Binnenkort gaan we weer kunnen genieten van een tweede seizoen van ‘Regi Academy’. Pauline Slangen uit Lommel werd in het eerste seizoen dé winnares. En onlangs zette ze haar eerste stappen als solo-artieste.

Showbizz24 had een gesprek met Pauline en vroeg of we de zangeres mogen verwachten in het tweede seizoen van ‘Regi Academy’. “Er is een rolletje voor mij, maar wat het juist is, ga ik nog niet vertellen”, klinkt het bij de jonge zangeres.

De kandidaten in het programma van Regi, hebben regelmatig last van zenuwen. Zelf moet Pauline ook altijd even tot rust komen voor ze een podium op gaat, geeft ze toe. 

“Ik ben best een vrij hyper persoon, dus voor ik het podium opga moet ik wel een aantal keer rustig in- en uitademen. Maar voor de rest heb ik niet zozeer bepaalde rituelen.”

Als we vragen wat we haar nog mogen wensen voor de toekomst, antwoordt Pauline heel nuchter. “Wat ik nu doe vind ik heel leuk en fijn en ik hoop dat ik dat nog lang mag blijven doen. Maar we zien wel wat de toekomst brengt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.