Na 'Regi Academy': Regi heeft belangrijke boodschap voor verliezer Hanne
COS

Regi Penxten stond afgelopen zaterdag voor een bomvol Sportpaleis. De toeschouwers waren meteen ook getuige van de finale van 'Regi Academy'.

Het tweede seizoen van 'Regi Academy' bracht de kandidaten afgelopen zomer naar het Spaanse Marbella. Voor vier kandidaten ging het avontuur verder in België. Melanie, Arno en Hanne waren de drie finalisten in het Sportpaleis.

Uiteindelijk besloot Regi om niet één maar twee winnaars te kiezen: Arno en Melanie. Hanne bleef als enige verliezer achter. Iets waarop veel kritiek van kijkers kwam. Die vonden het heel zielig dat Hanne aan haar lot werd overgelaten.

Opvallend is ook dat Hanne Regi niet meer gehoord of gezien heeft sinds de bekendmaking van de 'Regi Academy'-winnaars. Daar belooft de dj wel verandering in te brengen. "Ik ga ze sowieso nog horen", zegt hij bij HLN Showbits.

"En het leuke aan 'Regi Academy' is ook: al die mensen staan op mijn radar. Als we binnenkort een stem nodig hebben voor iets anders... Dat gebeurt ook nog, hè. Ik heb nog mensen opgevist."

Meer nieuws

Meer nieuws

.