Na 'Gestrand op Honeymoon Island' toch een koppel: 'Dit heeft Joeri gedaan om Sarah te overtuigen'
COS
Na 'Gestrand op Honeymoon Island' toch een koppel: 'Dit heeft Joeri gedaan om Sarah te overtuigen'
Foto: VTM

Sarah en Joeri vertrokken deze week vroegtijdig in 'Gestrand op Honeymoon Island'. Tot ieders verbazing blijken Sarah en Joeri na de opnames tóch een koppel te zijn geworden.

Enkele weken na de opnames van 'Gestrand op Honeymoon Island' spraken de koppels met elkaar af. Joeri besefte hoe belangrijk Sarah voor hem was. Na de groepsdate belde Joeri elke dag naar Sarah.

"Na een maand - we waren toen midden november - heb ik mijn gevoelens op papier gezet. Ik stel me doorgaans zelden kwetsbaar op, maar plots had ik wel vijf A4-tjes volgeschreven", zegt Joeri in Het Laatste Nieuws.

Joeri vroeg Sarah om hem een nieuwe kans te geven, maar Sarah kon die vraag op dat moment niet beantwoorden. "Voor Joeri moet dat enorm pijn gedaan hebben: hij stelde zich kwetsbaar op, en ik kon hem geen duidelijkheid geven."

"Toen ik die avond thuiskwam, maalden zijn woorden écht door mijn hoofd. Uiteindelijk kwam ik tot de constatatie dat ik me geen leven zonder Joeri kan voorstellen. Ons avontuur op dat eiland creëerde echt een band, en een week later beslisten we om alsnog als koppel verder te gaan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.