Lewis en Jay, de zoontjes van Kathleen Aerts, weten niet wat hen overkomt
COS
Lewis en Jay, de zoontjes van Kathleen Aerts, weten niet wat hen overkomt
Foto: VTM

Sinds haar vertrek naar Zuid-Afrika was het lange tijd stil rond Kathleen Aerts. Tot ze in 2020 plots als Zeemeermin verscheen in 'The Masked Singer'.

Met sinds 2021 'Villa Zuid-Afrika' op VTM 2 en haar aandeel in het tweede seizoen van 'Regi Academy' is Kathleen Aerts een waar tv-gezicht geworden. Voor het ex-K3'tje voelt dat natuurlijk niet zo in Zuid-Afrika. Op vakantie ligt dat een beetje anders.

Onlangs was het gezin Aerts-Van Hoof in Spanje. "Daar voelden we eigenlijk pas echt de impact die bijvoorbeeld 'Villa Zuid-Afrika' heeft gehad", zegt Kathleen bij HLN. "We werden daar overal aangesproken."

Kathleen is dat natuurlijk gewoon, maar voor het eerst kregen ook haar echtgenoot Steven en hun kinderen Jay en Lewis ermee te maken. "Zeker de jongens hadden zoiets van: 'Oh mama, wat is dit nu toch allemaal? Iedereen kent ons precies.'"

Kathleen vindt het leuk om programma's te maken, maar vindt de anonimiteit in Zuid-Afrika ook leuk. "Hier merken onze kinderen er eigenlijk weinig van. Het is wel heel grappig als we dan Belgen of Nederlanders tegenkomen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.