Komt Arno uit 'Regi Academy' je bekend voor? Hier heb je hem al aan het werk gezien
COS
Komt Arno uit 'Regi Academy' je bekend voor? Hier heb je hem al aan het werk gezien
Foto: VTM

In het tweede seizoen van 'Regi Academy' gaat Regi Penxten weer op zoek naar een unieke stem om zijn volgende single in te zingen. Wie zal Pauline Slangen binnenkort opvolgen?

In de eerste aflevering van 'Regi Academy', op donderdag 18 augustus, werden de kandidaten ontvangen in een villa in Marbella. Zes kandidaten werden door Regi uitgenodigd voor hun eerste auditie.

Voor Nick en Naomi eindigde het avontuur. Hanne, Melanie, Charlotte en Arno zien we in de volgende ronde terug. Het was vooral die laatste die iedereen omver blies. Niet alleen de juryleden, maar ook de kijkers thuis.

De 22-jarige Arno uit Hasselt wordt door veel kijkers nu al aangeduid als de winnaar van het programma. Opvallend is dat we Arno vorig jaar al aan het werk zagen op televisie. Arno nam deel aan 'The Voice van Vlaanderen'.

Zijn Blind Audition deed hij met 'Thinking Out Loud' van Ed Sheeran. Hij belandde in team Natalia, maar haalde het met zijn Knockout van 'Pillowtalk' niet tot de Battles. Bekijk Arno's 'The Voice'-auditie hieronder:

Meer nieuws

Meer nieuws

.