Koen Wauters komt tot besef in 'Wauters in de Woestijn': "Hier ontdek je wat echt belangrijk is"
COS
Koen Wauters komt tot besef in 'Wauters in de Woestijn': "Hier ontdek je wat echt belangrijk is"
Foto: VTM

Koen Wauters zien we op donderdag 27 januari om 20.35 op VTM 2. In 'Wauters in de Woestijn' zien we hoe Koen en zijn rallypiloot Pascal Feryn de negentien dagen van Dakar-rally hebben beleefd.

Tien jaar geleden kondigde Koen Wauters aan nooit meer te zullen deelnemen aan de Dakar-rally. Voor de jaarwisseling stond hij echter in Saoedi-Arabië om er deel te nemen aan de Dakar Classic, waarbij het niet gaat om het snelst rijden, maar om het regelmatigst

"Wat ben ik blij om hier terug te zijn in de Dakar-rally! Ik heb dit avontuur echt gemist: de geur, het lawaai, het stof en de kameraadschap in de bivak!", vertelt Koen in 'Wauters in de Woestijn' op VTM 2.

De weg is lang en doorspekt met obstakels en avontuur, maar ook met ontroerende en spectaculaire verhalen uit Koens verleden. Het gaat over de jongen die in 1996 voor het eerst deelnam aan de wedstrijd en de man die vandaag op zijn 54ste niet kan weerstaan aan het avontuur in de woestijn.

Want de Dakar-rally heeft hem ook gevormd als man: "Hier ontdek je wat echt belangrijk is, ontmoet je mensen die vrienden worden voor het leven en hier heb ik geleerd dat ik nooit mag opgeven", aldus Koen Wauters.

'Wauters in de Woestijn', donderdag 27 januari om 20.35 uur op VTM 2.

Meer nieuws

Meer nieuws

.