Kijkers van 'Gestrand op Honeymoon Island' niet mals voor deelnemer: "Zo rap mogelijk dumpen"
COS
Kijkers van 'Gestrand op Honeymoon Island' niet mals voor deelnemer: "Zo rap mogelijk dumpen"
Foto: VTM

Fans van 'Blind Getrouwd' hebben sinds kort een nieuwe guilty pleasure. Op VTM is er het gloednieuwe programma 'Gestrand op Honeymoon Island'.

Na dagen zonder een volwaardige maaltijd, kregen de getrouwde koppels een fijne boodschap in een rode container. Ze zouden naar een ander eiland gaan voor een date night, inclusief een lekkere maaltijd.

Ook voor Sarah en Joeri is het moment eindelijk aangebroken. Ze krijgen bloemkool, cordon bleu en patatjes voorgeschoteld. Vooral voor Joeri komt de maaltijd als geroepen. "Hopelijk blijft hij nu goedgezind", klinkt het bij een kijker.

"Wow. Hij kan toch lachen en praten. Hij heeft heel onaardig tegen haar gedaan", lezen we nog. "Het is te hopen voor haar dat hij nu een paar dagen happy is, want amai... is me dat een triestige plant, zeg." En: "Slechte vibe die jongen... Zielig voor haar."

"Ik zou er niet mee getrouwd willen zijn. Amai, wat een zagevent. Zo rap mogelijk dumpen", adviseert iemand. "Degoutant ventje. Zou al lang gevraagd hebben om mij te komen halen, daar bleef ik niet mee op een eiland zitten", besluit nog iemand.

Meer nieuws

Meer nieuws

.