Kijkers 'Regi Academy' halen teleurgesteld uit: "Heel grote gemiste kans!"

door: COS
Regi Academy-finalisten
Afbeelding bron: VTM

Pauline Slangen horen we sinds vandaag op de radio. Zij won 'Regi Academy' en mocht zo de nieuwe single van Regi, 'Duizend Sterren', inzingen.

Regi Penxten had het niet makkelijk in de finale. Met Jasmin, Kimberly, Amber en Pauline bleven vier toptalenten over. Uiteindelijk was het toch Pauline die met haar kenmerkende knik in de stem kon overtuigen.

Kijkers van het programma zijn echter niet overtuigd. Velen vonden de stem van Amber beter bij het nummer passen. "Bon... kan iemand Regi zijn computer hacken en 'Duizend Sterren' demo met Amber uitlekken, want dat is de enige versie die ik ga luisteren", klinkt het op Twitter.

Pauline had volgens Regi en zijn team het totaalplaatje qua stem én uiterlijk. "Snap deze keuze oprecht niet. Amber was zoveel beter. Nog maar eens bewezen dat enkel de looks tellen", klinkt het teleurgesteld.

"Ik dacht dat we eindelijk een echt voorbeeld van body positivity zouden krijgen omdat ze veruit de beste stem had. Dit is zo jammer, een heel grote gemist kans! Zij bespeelde het publiek en zong keigoed, maar de andere had de 'looks'."