Kelly Pfaff ziet al haar spaargeld plots in rook opgaan: "Ik heb er spijt van"
COS
Kelly Pfaff ziet al haar spaargeld plots in rook opgaan: "Ik heb er spijt van"
Foto: VTM

Elke dinsdag zien we Kelly Pfaff en haar gezin in het tweede seizoen van 'Expeditie Gooris'. Daarin maakt de familie Gooris een roadtrip langs de westkust van Amerika.

Kelly Pfaff krijgt van kijkers van 'Expeditie Gooris' vaak vragen over de kleding die ze draagt in het VTM 2-programma. Kelly heeft dan ook een goed gevoel voor stijl dat ze heeft doorgegeven aan haar kinderen Kenji en Shania Gooris.

Met dat gevoel voor mode wou Kelly in 2008 aan de slag. Ze stampte samen met een vriendin een eigen kledingzaak uit de grond. "Maar dat bleek om meerdere redenen een schot náást de roos", zegt Kelly aan HLN.

"De zaak ging ten onder en ik zag al mijn spaargeld in rook opgaan. Het geld dat ik verloren heb, ben ik voor eeuwig en altijd kwijt. Toch is het ook een levensles geweest", zegt Kelly.

"Heb ik er spijt van? Ja. Ben ik er beschaamd over? Nee", benadrukt Kelly. "Want ik ben niet de enige die faalt. Het is pas als je van mislukkingen niet leert dat het verspilde tijd en energie was", aldus Kelly Pfaff.

Meer nieuws

Meer nieuws

.