Kelly Pfaff wil wat kwijt aan dochter Shania Gooris op erg speciale dag: "Wat gaat de tijd voorbij"
COS
Kelly Pfaff wil wat kwijt aan dochter Shania Gooris op erg speciale dag: "Wat gaat de tijd voorbij"
Foto: Instagram @kellypfaffg

Twee dagen nadat ze voor Moederdag mama Kelly Pfaff in de bloemetjes mocht zetten, is het nu aan Shania Gooris om in de bloemetjes gezet te worden.

Op 10 mei is het feest bij de familie Pfaff. Shania Gooris, het oudste kleinkind van Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff, mag haar verjaardag vieren. Shania wordt intussen al 22 jaar oud!

Op Instagram is mama Kelly Pfaff er als de kippen bij om haar dochter een fijne verjaardag te wensen. Dat deed ze om middernacht al met een reeks foto's op Instagram Stories.

"Omg... 22 jaar geleden ben ik bevallen van mijn vrouwelijke zielsverwant. Jij ben de zachtaardigste ziel, altijd klaar voor een leuke tijd. Gelukkige verjaardag aan mijn eerstgeborene en mijn favoriete dochter", schrijft Kelly.

Ook op haar Instagram feed zet Kelly haar dochter vanochtend in de bloemetejs. "Happy 22 Birthday, Shaniake! Wat gaat de tijd voorbij maar ooh hoe fel genieten wij van jouw ontdekkingsreis op de eerste rij, we hebben je ontzettend lief, mijn alles", aldus Kelly. Een heel fijne verjaardag, Shania!

https://www.instagram.com/p/CdXm1WrNe1Y/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.