Kelly Pfaff moet heel wat verontwaardigde reacties lezen over nieuw VTM 2-programma: "Onverantwoord!"
COS
Kelly Pfaff moet heel wat verontwaardigde reacties lezen over nieuw VTM 2-programma: "Onverantwoord!"
Foto: VTM

Sinds dinsdag 31 mei zendt VTM 2 het gloednieuwe 'De Grootste Lefgozer' uit. Kelly Pfaff presenteert het programma en ook Dominique Persoone is van de partij.

Op sociale media kwamen er meteen veel reacties over de proeven in 'De Grootste Lefgozer'. Zo was er een eetproef en een proef waarbij de kandidaten in een sauna met muntkristallen moesten zitten. "Is dat wel gezond?", vragen verschillende kijkers zich af over de saunaproef.

"Snap niet dat dit gestimuleerd is om nog uit te zenden, onverantwoordelijk", vindt een kijker. "En wat willen ze hiermee bewijzen? Onverantwoord...", reageert iemand anders.  "Dit heeft toch echt niets met lef te maken. Eerder dom, onmenselijk, overdreven."

"Ik heb het niet gezien, maar alleen aan dit beeld te zien wil ik het niet eens meer zien. Waar zit dat verstand bij VTM", klinkt het nog verontwaardigd. "Dat dit het huidige niveau is van tv: ogen eten, teelballen... Goed bezig, VTM."

"Ik heb nu twee fragmenten gezien en het enige besluit dat daaruit getrokken kan worden is dat ze onverantwoorde opdrachten krijgen. No way dat ik naar het volledige programma ga kijken", laat iemand nog weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.