Kelly Pfaff krijgt harde kritiek te slikken en bijt van zich af: "Bedankt voor de bezorgdheid"
COS
Kelly Pfaff krijgt harde kritiek te slikken en bijt van zich af: "Bedankt voor de bezorgdheid"
Foto: VTM

In 'Expeditie Gooris' gingen Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun kinderen vorig jaar op een roadtrip door Europa. Voor het tweede seizoen zochten ze verdere oorden op.

Voor het tweede seizoen van 'Expeditie Gooris' vertrokken Kelly Pfaff, Sam Gooris en kinderen Shania Gooris en Kenji Gooris enkele maanden geleden richting de Verenigde Staten. Op het resultaat is het nog tot januari wachten. Dan start het programma bij VTM 2.

Kelly deelde op Instagram alvast een paar gezinsfoto's van de reis. "We kijken ernaar uit", klinkt het meermaals in reacties. "Vorig seizoen een breuk gelachen, zo tof", laat nog iemand weten. "Oh geweldig! Kan niet wachten. Wat een heerlijk gezin zijn jullie."

Naast de overwegend positieve reacties, moet Kelly ook een paar negatieve reacties slikken. "Komen die weer op tv, hebben ze geld nodig?", klinkt het. Kelly laat zich niet doen en reageert: "Nee, maar bedankt voor de bezorgdheid."

"Ja... op kosten van...", klinkt het nog kritisch. "Van wie? Nu ben ik benieuwd se. En kom a.u.b. een beetje origineel uit de hoek, hè. Niet van 'de belastingbetaler', want VTM is een commerciële zender en niet van de VRT... maar vertel."

https://www.instagram.com/p/ClRWGx6NsxJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.