Kelly Pfaff heeft niet mis te verstane boodschap voor Kenji en Shania Gooris
COS
Kelly Pfaff heeft niet mis te verstane boodschap voor Kenji en Shania Gooris
Foto: VTM

Kelly Pfaff zien we binnenkort weer met haar gezin in 'Expeditie Gooris'. Voor het tweede seizoen trokken ze naar de Verenigde Staten.

Naast Kelly Pfaff en Sam Gooris zien we in 'Expeditie Gooris' ook hun kinderen Shania Gooris en Kenji Gooris. Zij zijn intussen 22 en 20 jaar oud. Toen we hen voor het laatst in 'De Pfaffs' zagen, waren ze tien jaar jonger. De beslissing om ermee te stoppen kwam er om de kinderen te beschermen.

"Dan op een gegeven moment werden we gevraagd voor 'Groeten Uit', dat kan je niet doen zonder je kinderen. Vanaf dat moment liet ik het eigenlijk een beetje aan hun over", zegt Kelly bij Studio Brussel. "Bij 90 à 95 procent zeggen ze 'neen', omdat ze zeer gefocust zijn op hun studie."

Kelly vindt hun opleiding heel belangrijk. "Ik zeg ook altijd tegen mijn kinderen: 'Je schoonheid zal vergaan, maar je verstand kunnen ze niet afpakken, dus voed dat brein en ga verstandig om met zulke dingen'. Ze zijn nu vooral bezig met hun studie, met wat ze willen en kunnen doen.

"Als er iets aangeboden wordt en ze hebben iets van 'ik ben daar nieuwsgierig naar' of 'ik wil dat wel eens doen', dan ben ik diegene die hen vooral goed begeleidt en beschermt", aldus Kelly Pfaff.

Meer nieuws

Meer nieuws

.