Kelly Pfaff in gloednieuw VTM 2-programma: "Adrenaline gierde vaak door mijn lijf"
COS
Kelly Pfaff in gloednieuw VTM 2-programma: "Adrenaline gierde vaak door mijn lijf"
Foto: VTM

Vorig jaar mocht Kelly Pfaff het programma 'Waar voor je Geld?' presenteren op VTM 2. Nu keert Kelly terug met een gloednieuw programma.

In 'De Grootste Lefgozer' gaat Kelly Pfaff op zoek naar de grootste durfal met het meeste lef. Acht waaghalzen pushen elkaar in een afvalrace tot het uiterste met maar één doel voor ogen: De Grootste Lefgozer worden.

"De adrenaline gierde vaak plaatsvervangend door mijn lijf", zegt Kelly Pfaff. "Bij elke proef dacht ik: zou ik dit durven en hoe ver zou ik gaan? Maar dat weet je pas als je er echt voor staat."

"Zeggen dat je naakt durft liften, een random tattoo durft zetten of door vuur durft lopen en het dan ook effectief doen, het zijn bij wijze van voorbeeld toch twee andere dingen. Maar ik moet zeggen, ik ben onder de indruk van de kandidaten. Er zitten een paar echte zotten tussen!"

Tussen de proeven door leven en slapen de kandidaten samen in een huis, afgesneden van de buitenwereld. Samen met de gastheer des huizes Dominique Persoone hangen ze 's avonds samen aan de toog om elkaar er vervolgens onder te bluffen.  

'De Grootste Lefgozer', vanaf 31 mei nieuw bij VTM 2

Meer nieuws

Meer nieuws

.