Kelly Pfaff geschokt door wat haar en dochter Shania Gooris overkomt
COS
Kelly Pfaff geschokt door wat haar en dochter Shania Gooris overkomt
Foto: Instagram @kellypfaffg

Kelly Pfaff en Sam Gooris waren deze week te gast bij Lotte Vanwezemael voor haar podcast 'Lotte Gaat Diep'. Het werd een heel open en intiem gesprek.

In het gesprek hebben Sam Gooris, Kelly Pfaff en Lotte Vanwezemael het ook over dickpics. Die krijgen zowel Kelly als dochter Shania Gooris geregeld in hun inbox. "Ik vind het verschrikkelijk", zegt Sam daarover in 'Lotte Gaat Diep'.

Als Kelly zo'n foto toegestuurd krijgt, toont ze die aan Sam. "Mijn dochter durft dat niet aan mij te laten zien. Ze schaamt zich er niet voor, maar ze gaat dat eerder tegen Kelly zeggen. Die weet dat dat niet goedkomt bij mij."

"Ik vind het te belachelijk voor woorden", zegt Sam. Omdat Kelly het goed kan plaatsen, vindt hij het vooral zielig voor die gasten. "Omdat zij het mij laat zien en zij ermee lacht. Maar ik vind het eigenlijk geen situatie om mee te lachen."

"Het is niet fijn", zegt ook Kelly zelf. "Je wordt in een situatie geplaatst waar je niet voor gekozen hebt. Het is gewoon niet oké. Er is geen enkel excuus", besluit Kelly Pfaff.

Meer nieuws

Meer nieuws

.