Kelly Pfaff erg geschrokken in 'De Grootste Lefgozer': "Kwam een van de deelnemers me achteraf zeggen"
COS
Kelly Pfaff erg geschrokken in 'De Grootste Lefgozer': "Kwam een van de deelnemers me achteraf zeggen"
Foto: VTM

Kelly Pfaff zien we binnenkort in een tweede seizoen van 'Expeditie Gooris'. Momenteel kunnen we haar bij VTM 2 al zien in 'De Grootste Lefgozer'.

In 'De Grootste Lefgozer' moeten de kandidaten verschillende extreme proeven uitvoeren. Dat doen ze nadat Kelly Pfaff ze als presentatrice heeft voorgesteld. Tijdens die presentatie is het belangrijk dat Kelly een pokerface opzet.

"Ik kreeg de opdracht om héél serieus en streng te kijken wanneer ik het opzet van het spel uitlegde", vertelt Kelly in Flair. Een 'hallo' of zich voorstellen, dat zat er niet in.

Ook na de proef moest Kelly onmiddellijk vertrekken zonder een praatje te slaan met de kandidaten. "Ik moest mijn emoties volledig aan de kant schuiven", zegt Kelly. "Dat vond ik echt moeilijk, want dat gaat volledig in tegen wie ik ben als persoon."

Het zorgde er ook voor dat de kandidaten een vertekend beeld hadden van Kelly. "Een van de deelnemers kwam me achteraf ook zeggen dat ze dacht dat ik een bitch was. Ze vond het gelukkig fijn om te ontdekken dat ik achter de schermen wél heel sympathiek ben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.