Kelly Pfaff en gezin trekken terug op 'Expeditie Gooris' en zoeken het nu een stuk verder
COS
Kelly Pfaff en gezin trekken terug op 'Expeditie Gooris' en zoeken het nu een stuk verder
Foto: VTM

Vorig jaar deden Kelly Pfaff en haar gezin iets wat nooit eerder was gelukt. Ze gingen langer dan een week samen op vakantie.

Met het voltallige gezin op vakantie gaan, het was Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun kinderen Shania Gooris en Kenji Gooris nog nooit gelukt. De schoolvakanties waren voor Sam immers steeds de drukste periodes.

In 'Expeditie Gooris' brachten Kelly, Sam, Kenji en Shania daar verandering in. Ze passeerden langs verschillende plekken in Europa die belangrijk voor hen waren geweest. Zo stopten ze in München, maar reden ze ook naar Italië en Kroatië.

HLN kan nu bevestigen dat er een tweede seizoen komt. Daarvoor moeten ze de wagen wel thuis laten. Ze gaan trekken namelijk naar de andere kant van de Atlantische Oceaan, naar een land dat ze al jaren willen bezoeken: de Verenigde Staten.

Wanneer het tweede seizoen van 'Expeditie Gooris' zal verschijnen is nog onduidelijk. Het gezin is in ieder geval nog niet vertrokken. Fans van het programma kunnen vanaf 23 juni wel weer terecht bij VTM 2 voor herhalingen van het eerste seizoen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.